CITADEL EFORIE S.R.L, administrator al COMPLEXULUI BOUTIQUE CITADEL*****, cu sediul social in Strada Marii, Nr. 48 , etaj. P, Ap. 1 , Eforie Sud, Judetul Constanta, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J13/154/2018, CUI 38729580 in calitate de proprietar al website-ului www.citadeleforie.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

 1. Acceptul

Acest acord stabilește folosirea de către dumneavoastră a site-ului de internet localizat la adresa www.citadeleforie.ro (denumit in continuare “site”) si că sunteți de acord cu furnizarea datelor cu caracter personal și înțelegeți că serviciile hoteliere si de turism nu pot fi prestate fără furnizarea datelor personale solicitate. Va rugăm să citiți cu atenție termenii si condițiile de folosire prezentate mai jos înainte de a folosi sau de a obține orice material, produse sau servicii prin intermediul site-ului www.citadeleforie.ro.

2 . Inregistrarea datelor

CITADEL EFORIE S.R.L prelucrează datele furnizate de dumneavoastră in vederea:

 • prestării serviciilor hoteliere și de turism;
 • efectuării de rezervări prin sistemele de rezervare online sau offline utilizate de Societate;
 • completării fișei de cazare și la efectuarea formalităților de plată;
 • transmiterii/recepționării de oferte de publicitate și marketing;
 • realizării unui interes legitim al societății sau al terțului căruia ii sunt dezvăluite datele pentru care v-ați dat consimțământul in momentul accesării serviciului.
 1. Utilizarea datelor

CITADEL EFORIE S.R.L. administrează și utilizează datele personale primite in conformitate cu dispozițiile legislației în vigoare. Orice date financiare colectate sunt folosite exclusiv pentru prelucrarea plaților autorizate prin serviciul de rezervări online.

Folosind proceduri interne stricte bazate pe reglementările Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date , cu completarile si modificarile ulterioare , avem grijă ca datele cu caracter personal colectate să nu fie folosite în alte scopuri decât cele pentru care v-ați dat consimțământul.

Datele nu vor fi dezvăluite nimănui, cu excepția organelor abilitate pe bază de cerere scrisă, în conformitate cu legislația în vigoare.

 1. Reguli de cazare

Dorinta noastra este sa va oferim o experienta de neuitat in Complexul Boutique Citadel stabilind o serie de reguli , de care va rugam , in mod respectuos , sa tineti cont.

Tarifele sunt in Euro si includ serviciile de cazare si TVA.

Oferta tarifara comunicata este calculata pentru 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii (cu varsta pana in 16 ani).

Check-in 16:00 – 20:00.

Check-out 10:00 – 12:00.

Early check-in :

 • 30 euro si este oferit doar in functie de disponibilitate.

Late check-out :

 • 50% din tariful de cazare pana in orele 18:00
 • 100% din tariful de cazare dupa orele 18:00
 • Politica de anulare a rezervarii : orice anulare de rezervare se va face contactand serviciul de rezervari prin e-mail.Complexul Boutique Citadel va accepta numai anularile facute cu 30 de zile inainte de check-in.
 • Tarifele difera in functie de perioada de cazare. Tarifele sunt in euro si se calculează la cursul BNR din ziua sosirii.
 • Acceptam vouchere de vacanta.
 • Anuntarea intentiei de prelungire a sejurului se va face cu 24 h in prealabil , posibilitatea prelungirii acestuia fiind conditionata de disponibilitatea apartamentelor
 • Modalitati de plata: plata numerar( RON) , carti de credit ( Visa , Mastercard, Maestro ) , transfer bancar, tichete de vacanta.
 • Complexul hotelier beneficiaza de parcare private, in limita disponibilitatii.
 • gatitul in apartament si fumatul sunt strict interzise cu exceptia spatiilor special amenajate : terasa ( taxa penalizare fumat si gatit – 100 eur/zi);

5.Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

Legea aplicabila este legea romana . Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii va fi rezolvata pe cale amiabila . Daca o astfel de rezolvare nu este posibila litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti.