Apartamentele sunt o oaza de lux si rafinament, cu un design impresionant ,situat intr-un cadru idilic, cu vedere panoramica la mare, locul ideal pentru o vacanta de vis.

Acestea ofera facilitați cum ar fi WiFi, vedere la mare, vedere la lac, incalzire prin pardoseala, izolare fonică, balcon/terasa, parcare privata gratuita disponibilă, restaurant , beach bar, centru fitness pe plaja, loc de joaca pentru copii, spa, accesul gratuit pe plaja noastra privata Blue Flag si șezlonguri incluse. De asemenea, la proprietate puteti sa jucati tenis de masa, sa va relaxați la zona wellness, cu un masaj revigorant de relaxare, sau la jacuzzi.

Cu siguranta vei fi incantat sa afli ca personalul complexului este mereu la dispozitia ta cu informatii utile despre locatia si zona aferenta pentru a te ajuta sa ai o vacanta perfecta! Vei fi întâmpinat cu zambetul pe buze si o atitudine cordială! Noi avem un banc bun pentru tine, tu ai?

Rezerva acum

Cine oare nu a auzit de aceste insule in Pacific?

Am adus cateva salamandre si broaste gigant in apartamentul nostru cat sa simti ca esti… pe linia Ecuatorului!

De la
139
 €

Mariachi, buritto, Dia de los muertos, mayasi – o destinatie viu colorata, plina de curiozitati la care te-ai intoarce iar si iar…

De la
139
 €

Bali s-a reinventat ani la rand, unde templele impunatoare si festivalurile apusurilor sunt nelipsite.

De la
139
 €

Cele mai frumoase apusuri de pe pamant, locul unde gasesti morile de vant si celebrele case cu acoperis albastru si usi turcoaz.

De la
139
 €

Saint Tropez evoca imagini de celebritati pe plaja,faimoasele buticuri de designer si yahturi de lux.

De la
139
 €

Nu putem desperechea colectia, acest spatiu nu putea fi creat cu nimic mai prejos decit celelalte, aici curajul rostirii lui Te iubesc, a la Claudia Cardinale, are ceva avans, iar somnul e fara tresariri, iar marea isi rasfira valurile sa-i poti simti clar miasma, fara echivoc…

De la
139
 €

Apartamentele noastre

Descopera mai jos toate apartamentele pe care ti le punem la dispozitie.

O vacanta in Madeira te va transporta intr-o alta lume : o insula exotica,stradute mici cu piatra unde poti admira hortensii uriase sau jardiniere cu flori si plaje de vis.

De la
129
 €

Locul unui sarut prelung, unei stringeri la piept abisale, locul in care trebuie sa uiti fereastra larg deschisa, noaptea, sa auzi cum iti ghiceste marea, in termeni livresti, un viitor care se tot razgindeste, asa ca nu-ti ramine decit trairea clipei, in toata fascinatiunea ei…

De la
139
 €

Capitalismul dispare, Castro, Che Guevara si revolutionarii lor „elibereaza” Cuba, iar de atunci Havana parca e o scena de teatru abandonata.

De la
139
 €

Spiritul “aloha” este o stare ce te intampina din momentul in care pasesti in Hawaii. Cel mai fericit loc de pe pamant, unde oamenii sunt zambitori si bucurosi de oaspeti. 

De la
139
 €

Experimentează o escapadă unică la malul mării: Bine ați venit la Glamping Citadel !

De la
159
 €
Se încarcă...